tag:blogger.com,1999:blog-5814876056657785470.post3986906937242449968..comments2022-04-10T09:09:33.580+03:00Comments on Cabi'nin Mutfağı: Siyah Pirinç PilavıZehra Cabihttp://www.blogger.com/profile/03006822209427003493noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5814876056657785470.post-13560712922305855022010-09-19T00:03:03.671+03:002010-09-19T00:03:03.671+03:00Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler....Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Siyah pirinç yapması biraz zahmetli olsa da (özellikle yıkarken) sizinde söylediğiniz gibi çok faydalı bir yiyecek. Daha sonra farklı tariflerle siyah pirinci daha estetik hazırlamayı düşünüyorum.Zehra Cabihttps://www.blogger.com/profile/03006822209427003493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5814876056657785470.post-28142226498502333952010-08-27T18:44:28.144+03:002010-08-27T18:44:28.144+03:00İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, siy...İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, siyah pirinçten alınan lif örneklerini analiz eden bir grup bilim adamı, siyah pirincin rengini veren ve hücre yenileme, yani antioksidan özelliği kazandıran antosiyaninler açısından çok zengin olduğunu gözlemledi. Bilim adamları, siyah pirincin içerdiği zararlı molekülleri temizleyen antioksidanlar sayesinde damarların korunmasına yadımcı Anonymousnoreply@blogger.com